Bli medlem?

Medlemssidorna är under konstruktion och kommer inom kort att fyllas på. Klicka på länken nedan för att se introduktionsvideo och ta del av förmånen att bli medlem.

Se introduktionsvideo och skapa ett medlemskonto

Senaste

"Handplockat - på utflykter i bildarkivet" är en bok om fotografi och dess samtida roll, men också en bok fylld av visuella berättelser. Engagerat väcker den tankar och diskussion kring flera av vår tids samhällsfrågor. I boken har ett antal konstnärer och forskare undersökt bilder av människor, djur och natur i modernt fotografi och i visuella arkiv. Publikationen fokuserar på fotografiska arkiv och museisamlingar, och de historier och idéer dessa skapar och är medskapare i.

Medverkande i boken är:
Lars Dyrendom, Frida Klingberg, Fröydi Laszlo, Tyrone Martinsson, Peo Olsson, Christine Sjöberg, Anna Samuelsson, Bryndis Snæbjörnsdottir, Liv Emma Thorsen och Hendrik Zeitler

Redaktörer för boken är:
Lars Dyrendom
Fröydi Laszlo
Christine Sjöberg
Hendrik Zeitler

 

 


 

   


Äntligen Handplockat!

Nu är den här boken Handplockat - på utflykter i bildarkivet. 268 sidor tjock och späckat med härligt fotografi.

Vi hoppas att trycka en upplaga innan sommaren. Vill du vara med och beställa böcker till rabatterad pris så kontakta förlaget 284. Changsen att köpa rabatterade böcker kommer även att finnas på release partyt som kommer att vara på ateljé föreningen Bezdomny inom kort. Datum är inte fastställt.

Fröydi Lazlo stolt redaktör

   

 Sentiment

"Sentiment" med tekst og fotografier av Nina Sinkkonen behandler i sin dypt personlige og samtidig stringente tiltale såvel en personlig familieberettelse som et tidsdokument over en generasjon og historie fordrevet fra Karelen i Finland.

 

Läs mera

   

Kärlek och navelludd

I boken ”Kärlek och navelludd” möts animatörer, författare, serietecknare, filmare, fotografer, målare, skulptörer och performancekonstnärer till ett helt informellt samtal om kärleken och dess villkor.

Läs mera

   
Remember Me